Lijnders: "Verwachtingen rezen vaak boven realiteit uit"

17 mei 2018, 09:47

In gezamenlijk overleg hebben Pepijn Lijnders en NEC besloten om elkaar de hand te schudden en allebei een andere kant op te gaan. De hoofdtrainer werd in januari aangesteld in Nijmegen, maar zag zijn avontuur uitlopen op een teleurstelling. Op de clubwebsite reageert de 35-jarige coach.

"Ten eerste wil ik mijn directe dagelijkse staf bedanken, zij hebben alles gegeven en waren enorm gedreven om NEC succes te brengen", zegt hij. "Op en top professionals die de club van binnenuit karakter geven. Ten tweede wil ik de club succes wensen, ik had met veel drive door willen bouwen, een nieuw echt NEC team willen vormen maar ik voel dat beter is om weg te stappen en deur te openen voor een nieuwe trainer/coach die het volledige vertrouwen geniet."

Lijnders weet dat de druk zeer groot is bij NEC. "Ongeslagen in de Goffert, tot de laatste dag gestreden om het kampioenschap. De verwachtingen rezen helaas boven de realiteit uit, waardoor noodzakelijke steun steeds vaker ontbrak. Het werd uiteindelijk een gevecht tegen onszelf in plaats van een gezamenlijk gevecht tegen alles en iedereen. Als laatste wil ik de spelersgroep bedanken en in het bijzonder onze aanvoerders Mart Dijkstra en Wojciech Golla. Mijn spelers hebben hun rug vaak moeten rechten, veel over zich heen gekregen maar als groep karakter getoond. Ik ben trots op elke dag die ik samen met hun voor NEC mocht werken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen