Simeone pakt prijs: "Hebben geluk met zo'n sterke groep"

Simeone pakt prijs: "Hebben geluk met zo'n sterke groep"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

17 mei 2018 – De uitschakeling in de Champions League was voor Atlético Madrid een enorme domper, maar de club heeft het Europese seizoen toch goed afgesloten door de Europa League te grijpen. Trainer Diego Simeone is trots.

"We hebben twee keer in de Champions League-finale gestaan en vorig seizoen haalden we de halve finale. We hebben vaak pech gehad, maar we hebben onszelf steeds weer opgericht. Wij als staf hebben geluk dat we mogen werken met zo'n sterke groep, die zich steeds is blijven verbeteren", zei de trainer na afloop.

Omdat Simone geschorst was, bekeek hij de finale tegen Olympique Marseille vanaf de tribune. "Het voelt vervelend om daar te zitten en ik voelde me zelfs enigszins eenzaam. Maar ik heb een goede relatie met de spelers en weet dat ze doen wat ze moeten doen."

Antoine Griezmann was met twee goals van grote waarde voor Atlético. De sterspeler wordt in verband gebracht met een transfer naar FC Barcelona. "Antoine presteert al jaren goed en tegen Marseille heeft hij laten zien wat hij altijd doet. Ik hoop dat hij gelukkig is bij ons en dat hij blijft. De bal ligt bij hem."

Reacties

gerelateerd