Ajax treft in voorronde CL Sturm Graz óf PAOK Saloniki

17 mei 2018, 00:10

Omdat Atlético Madrid de Europa League heeft gewonnen, weet Ajax hun twee mogelijke tegenstanders in de tweede voorronde van de Champions League. De Amsterdammers worden aan Sturm Graz (Oostenrijk) of PAOK Saloniki (Griekenland) gekoppeld. Ajax heeft dat zelf ook bevestigd.

Atlético Madrid heeft dankzij de Europa League-winst een rechtstreeks ticket voor de Champions League. Daarom wordt er geschoven met plaatsingsbewijzen en gaat er een direct ticket naar de nummer drie van Frankrijk.

Het zorgt ook in de voorronde voor allerlei geschuif, met een conclusie die van belang is voor Ajax. De nummer twee van Nederland hoort op 19 juni of het tegen Sturm Graz of tegen PAOK speelt. De duels worden gespeelde op 24/25 juli en 31 juli of 1 augustus. Beide clubs zijn de nummers twee uit hun nationale competitie.

Om de groepsfase van de Champions League te halen, moet Ajax drie voorrondes overleven. Als de ploeg van Erik ten Hag zich ontdoet van Sturm Graz of PAOK, is het in ieder geval verzekerd van de Europa League-groepsfase. Mislukt dat, dan wacht Ajax het kwalificatietoernooi van de Europa League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen