Brands verlaat PSV en kiest voor avontuur bij Everton

Brands verlaat PSV en kiest voor avontuur bij Everton

16 mei 2018 – Marcel Brands vertrekt bij PSV en kiest voor Everton. Dat heeft de technisch manager laten weten aan de Raad van Commissarissen en zijn collega's bij PSV. Per 1 juni start zijn avontuur op Goodison Park. "Een enorm moeilijk besluit, maar ik denk dat dit een goede stap op het juiste moment is", aldus Brands.Everton hengelde al een tijd naar de diensten van Brands. Een langer verblijf bij PSV was voor hem ook een serieuze optie. "Ik heb het hier geweldig naar mijn zin en PSV heeft me de keuze gegeven om er nog wat jaartjes aan vast te knopen", licht Brands toe op de website van PSV. "Het is echt lastig om iets dat goed is los te laten, maar dat ga ik nu toch doen. Ook in mijn functie is de Premier League natuurlijk iets geweldigs. Het is in alle opzichten de grootste competitie ter wereld. Ik krijg nu de kans om daar op mijn manier iets neer te gaan zetten. Daar kijk ik ontzettend naar uit."

Brands vierde drie landstitels in de laatste vier seizoenen. Maar hervormde in de acht jaar dat hij bij PSV werkte ook de technische organisatie en de jeugdopleiding naar internationale maatstaven. "We hebben ups en downs gekend, maar wat mij betreft overheersen de positieve gebeurtenissen. Ik kijk na acht jaar met een ontzettend voldaan gevoel terug op mijn tijd bij PSV", zegt Brands.

Eén van zijn eerste taken bij Everton is het zoeken van een nieuwe manager. The Toffees namen woensdag afscheid van Sam Allardyce

Lees meer: Cocu, De Jong en Arnesen nemen taken Brands voorlopig over

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. woensdag 17 oktober 2018

  2. dinsdag 16 oktober 2018