De Graafschap legt uitblinker El Jebli toch voor twee jaar vast

16 mei 2018, 15:04

De Graafschap heeft uitblinker Youssef El Jebli voor nog eens twee seizoenen vastgelegd. De middenvelder had een aflopend contract in Doetinchem en leek op een vertrek af te stevenen, maar inmiddels zijn beide partijen toch nog een nieuwe verbintenis overeengekomen.

"Wij zijn erg content dat we er alsnog met Youssef zijn uitgekomen. Hij heeft zich de afgelopen jaren prima aangepast in het betaald voetbal. Youssef is een waardevolle speler en erg geliefd bij de supporters. Hij heeft al zo'n honderd wedstrijden voor ons gespeeld en mag dus ervaren genoemd worden. We kunnen rustig zeggen dat hij een echte Superboer is", aldus manager voetbalzaken Peter Hofstede op de clubsite.

El Jebli, die in 2015 overkwam van FC Lienden, is ook content met de verbeterde aanbieding. "Heerlijk dat er nu duidelijkheid is. We hebben nog een klus te klaren met ons allen en daar focus ik mij volledig op. Het geeft een goed gevoel te weten dat ik de komende twee seizoenen op De Vijverberg speel", laat hij weten. Met 37 optredens, acht doelpunten en drie assists in de reguliere Jupiler League, is El Jebli een belangrijke kracht voor De Graafschap. Ook in de play-offs heeft hij tot dusver een belangrijke rol.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen