West Ham en Moyes na zes maanden alweer uit elkaar

West Ham en Moyes na zes maanden alweer uit elkaar

16 mei 2018 – West Ham United en David Moyes gaan per direct uit elkaar. De Premier League-club en manager, die werd aangesteld om degradatie met The Hammers te voorkomen en daarin slaagde, gaan na ruim een half jaar alweer uit elkaar. Ook assistenten Alan Irvine, Stuart Pearce en Billy McKinlay moeten vertrekken.Dat heeft de club laten weten via de officiële kanalen. Moyes werd aangesteld nadat Slaven Bilic werd ontslagen in november. "De doelstelling was om West Ham in de Premier League te houden. Dat is gelukt en daar willen we David hartelijk voor bedanken", laat mede-voorzitter David Sullivan weten. "In die maanden heeft hij zich gedragen met waardig- en eerlijkheid. We vonden het plezierig om met hem te werken."

Toch komt er dus een nieuwe manager bij WHU, de club met wie Moyes op de dertiende plaats eindigde. "We hadden besloten om na zes maanden te gaan evalueren en hebben gekozen om een andere richting op te gaan. We willen een nieuwe manager aanstellen die zich kan identificeren met onze club. Een getalenteerd persoon, die ons een nieuwe toekomst kan brengen, samen met onze loyale supporters", aldus Sullivan.

Met wie die grootste plannen moeten worden bewerkstelligd is nog onbekend. De club laat namelijk weten behoudens dit statement verder geen commentaar te geven op dit besluit.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 29 februari 2020

  2. vrijdag 28 februari 2020