De Graafschap
4 – 1
Fortuna Sittard
FC Emmen
0 – 2
PSV

Pereiro en Larsson kunnen op vakantie na zien WK-selecties

Pereiro en Larsson kunnen op vakantie na zien WK-selecties

16 mei 2018 – PSV'er Gastón Pereiro en Feyenoorder Sam Larsson kunnen met vakantie. Het duo had openlijk uitgesproken de hoop op WK-deelname nog altijd te koesteren, maar het duo is beide niet opgeroepen voor het land waarvoor zij uitkomen. Ze ontbreken in de (voor)selectie richting het wereldkampioenschap in Rusland van deze zomer.Pereiro hoopte dat zijn goede spel van de laatste maand zou opvallen bij de bondscoach van Uruguay Óscar Tabárez, maar dat bleek niet het geval te zijn. Bij de voorlopige 26 spelers zit hij namelijk niet: blikvangers Luis Suárez, Edinson Cavani, Diego Godín en oud-Ajacied Nicoás Lodeiro (uiteraard) wel.

Zweden
Naast Larsson zijn er wel zijn er genoeg voormalig Eredivisie-spelers bij de Zweden, waar ook Zlatan Ibrahimovic – zoals eerder gecommuniceerd – ontbreekt. John Guidetti, Andreas Granqvist, Oscar Hiljemark, Karl-Johan Johnsson, Ola Toivonen en Marcus Berg zijn wel opgeroepen. Larsson dus niet, en dat zal mede te maken hebben met het blessureleed van de laatste maanden. De aanvaller maakte te weinig minuten in Rotterdam-Zuid om aanspraak te maken op een uitverkiezing.

De (al) definitieve selectie:
Robin Olsen, Karl Johan Johnssonm Kristoffer Nordfeldt, Mikael Lustig, Victor Nilsson Lindelöf, Andreas Granqvist, Martin Olsson, Ludwig Augistinsson, Filip Helander, Pontus Jansson, Emil Kräfth, Emil Forsberg, Albin Ekdal, Viktor Claesson, Gustav Svensson, Seb Larsson, Jimmy Durmaz, Marcus Rohdén, Oscar Hiljemark, Marcus Berg, John Guidetti, Ola Toivonen en Isaac Kiese-Thelin.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 20 januari 2019

  2. zaterdag 19 januari 2019