Spoorboekje: WK-selecties en de Europa League-finale

Spoorboekje: WK-selecties en de Europa League-finale

16 mei 2018 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 16 mei.

Nieuws

Reacties op Vitesse - Utrecht
Net als bijna alle wedstrijden in de play-offs was ook Vitesse tegen FC Utrecht (3-2) dinsdag zeer de moeite waard. Hoe zijn de reacties van de hoofdrolspelers op het eerste duel van de finale van de play-offs? 


WK-selecties druppelen binnen 
Steeds meer landen maken hun selecties bekend voor het WK in Rusland. Landen als Australië, Brazilie en Duitsland deden dit al, welke landen volgen hun voorbeeld vandaag? Zeker is in ieder geval dat Engeland op deze woensdag met de 23-koppige selectie naar buiten zal treden. 

Wedstrijden 

Olympique Marseille - Atlético Madrid (20.45 uur)
De Champions League-finale staat volgende week zaterdag pas op het menu, maar de eindstrijd van de Europa League tussen Olympique Marseille en Atlético Madrid wordt vanavond al afgewerkt. In Lyon is Atlético, dat in de halve finale Arsenal uitschakelde, uiteraard de favoriet. Toch mag Marseille niet onderschat worden. De ploeg van Rudi Garcia speelt op de aanval en heeft met Dimitri Payet en Florian Thauvin twee prachtvoetballers in huis. Noemenswaardig is overigens nog dat Björn Kuipers met zijn Team Kuipers de fluit zal hanteren. 

Voetbal op tv

19.45 uur: Studio Europa League, FOX Sports 1, voorbeschouwing en verslag van de finale 
20.00 uur: Olympique Marseille - Atlético Madrid, RTL 7, voorbeschouwing en verslag van de finale

Reacties

Meer nieuws

  1. woensdag 17 oktober 2018

  2. dinsdag 16 oktober 2018