Van Persie gaat minimaal nog een jaar door: "Te veel liefhebber"

15 mei 2018, 00:31

Robin van Persie gaat minimaal nog een jaar door. Dat heeft de 34-jarige Feyenoorder laten weten aan verschillende Nederlandse media. Na de gewonnen bekerfinale tegen AZ gaf hij aan te twijfelen, maar is van een afscheid nog geen sprake. "Ik ben nog te veel liefhebber om al te stoppen", aldus Van Persie

"Het was echt een gevecht om de bekerfinale te halen", zegt hij tegen het Algemeen Dagblad. "Veel mensen schrokken ervan toen ik dat voor het eerst zei, maar zo was het echt. Een struggle. Elke keer als ik een terugslag kreeg, voelde ik me enorm down."

De twijfels bestonden ook na de finale, die Van Persie met zijn stift van een extra gouden randje voorzag. Wat volgde waren gesprekken met onder meer Giovanni van Bronckhorst, de clubleiding van Feyenoord en zijn vrouw Bouchra.

"Heel goede, eerlijke gesprekken. Voor mezelf heb ik steeds de vraag gesteld: waarom ben ik ooit gaan voetballen? Nou, dat was niet perse om een beker boven mijn hoofd te houden. De kern is plezier. Lekker op het veld bezig zijn. Samen beter worden. Uiteindelijk heeft dat plezier de doorslag gegeven. Op de dagen dat ik aan stoppen dacht, voelde dat op een bepaalde manier heel eng. Blijkbaar was ik er gewoon nog niet aan toe."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen