Van Wolfswinkel: "Los van die blessure een goed jaar gedraaid"

14 mei 2018, 20:20

Zijn eerste seizoen bij FC Basel was er een met pieken en dalen voor Ricky van Wolfswinkel. Een vervelende voetbreuk speelde de 29-jarige spits halverwege parten. "Los van die blessure heb ik een goed jaar gedraaid", aldus Van Wolfswinkel.

De doelpuntenteller stopte op tien. "Natuurlijk, ik wil volgend seizoen meer. Veel meer. Normaal gesproken ben ik ook altijd fit. Ik hoop na de vakantie een jaar lang lekker te spelen. Dan ga ik er weer volle bak tegenaan", zegt Van Wolfswinkel tegen Omroep Gelderland.

Voor Van Wolfswinkel is het seizoen nu voorbij, omdat hij een lichte meniscusblessure heeft. Momenteel is hij even terug in Nederland, om zich te laten behandelen aan zijn knie. Hij maakt van de gelegenheid gebruik om dinsdag een bezoek te brengen aan de finale van de play-offs tussen Vitesse en FC Utrecht, twee clubs waarvoor Van Wolfswinkel speelde.

"Dat komt natuurlijk mooi uit. Utrecht zit in mijn hart, maar hier zitten mijn teamgenootjes met wie ik vorig jaar nog keihard gewerkt heb. En samen kregen we iets moois voor elkaar. Ik hoop dat het nu weer lukt. Ik heb morgenavond een lichte voorkeur voor de geelzwarten van Vitesse."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen