NAC Breda voegt De Roover en Coppens toe aan de RvC

14 mei 2018, 13:30

Sepp de Roover en Robert Coppens worden bij NAC Breda toegevoegd aan de Raad van Commissarissen. Tijdens de eerstvolgende bijeenkomst wordt de aanstelling van oud-speler en ondernemer bekrachtigd. Daarmee is de RvC in Brabant weer op het oude peil, nadat Cecile Koekkoek, Bernard Kin en John Peek eerder al waren vertrokken.

De Roover houdt zich bezig met de portefeuille voetbalzaken, terwijl Coppens de strategische koers gaat bepalen. "We zijn zeer tevreden dat we Sepp en Robert na een aantal gesprekken bereid hebben gevonden hun bijdrage te leveren aan de doelstellingen die we de komende jaren met NAC willen realiseren", aldus voorzitter Joost Gielen. "Met de komst van Sepp gaat onze wens om iemand met een voetbalachtergrond in de RvC te posteren in vervulling. Daarbij is het niet onbelangrijk dat hij als speler een verleden heeft bij NAC, daardoor als geen ander weet hoe deze club werkt en weet wat er gevraagd wordt in Breda."

De Roover speelde in het seizoen 2012/13 bij Breda, terwijl Coppens op dit moment CEO is bij De Mandemakers Groep. Gielen: "Beide heren vullen elkaar en de overige RvC-leden in onze ogen perfect aan. Robert is een doorgewinterde bestuurder en gewend te werken in een aandeelhoudersstructuur in een Brabants familiebedrijf. Sepp zorgt op zijn beurt juist voor de gewenste verjonging, waarmee hij de RvC van nieuwe inzichten en impulsen kan voorzien. Wat ons betreft de ideale combinatie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen