Zorgen voor België: Vermaelen valt weer uit, Lukaku nóg niet fit

14 mei 2018, 11:32   Bijgewerkt: 18 mei 2018, 08:17

Zorgen voor de nationale ploeg van België: Romelu Lukaku en Thomas Vermaelen staan vermoedelijk nog wel even aan de kant bij hun clubs (Manchester United en FC Barcelona). Met name de inzetbaarheid van de verdediger die gisteren, wederom, uitviel bij de Catalaanse grootmacht, is voor het WK deze zomer twijfelachtig.

Vermaelen kampt al meerdere jaren met kleine blessures en moest zondag na een half uur de strijd staken tegen Levante. Na een sprintduel liep de Barca-verdediger een hamstringblessure op, waardoor hij een serieus twijfelgeval zal zijn voor het wereldkampioenschap in Rusland. Bovendien is het twijfelachtig of hij gezien zijn zwakke fysieke gesteldheid een dergelijke belasting van een toernooi aan kan.

Voor Lukaku wordt in principe nog niet per se voor het WK. De laatste drie weken ontbreekt hij echter al bij Manchester United en hoewel hij al terug had moeten zijn volgens de diagnose na zijn enkelkwetsuur, vertelde manager José Mourinho dat hij ook voor de FA Cup-finale tegen Chelsea nog geen zekerheid is. Hoe langer zijn rentree duurt, hoe meer zorgen onze zuiderburen zich (terecht) maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen