Almere City wil de Eredivisie in: "Zorgen dat we de finale winnen"

14 mei 2018, 09:16

Heel Nederland sprak vooral over de knock-out van Roda JC, maar Almere City heeft het voor elkaar gebokst om de Limburgers, in eigen huis nota bene, uit te schakelen. En dus wil de ploeg van van Jack de Gier maar al te graag naar de Eredivisie - voor het eerst in de clubhistorie. Al moet het dan eerst wel afrekenen met De Graafschap in een tweeluik.

"Een geweldig resultaat dat we uiteindelijk nog winnen. Daar had ik na het thuisduel geen rekening mee gehouden", vertelde de coach tegenover FOX Sports. "Over de eerste helft was ik heel tevreden. We zijn goed uit onze schulp gekropen, onze spelers en de keeper groeiden gedurende wedstrijd. En het stadion ging zich een beetje tegen Roda keren. Dat moeten we vasthouden, hebben we in de rust tegen elkaar gezegd."

Dat lukte en uit een counter maakten de bezoekers zelf nog de 1-2, waarna het duel definitief gespeeld. "We hebben nog niks. We staan pas in de finale", wist de trainer. Of hij zenuwen voelde? "Ja, de spanning is er wel degelijk. Nu moeten we zorgen dat we ook de finale van De Graafschap winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen