Molenaar krijgt steun: "Hij heeft het goed gedaan"

14 mei 2018, 08:05   Bijgewerkt: 14 mei 2018, 08:22

Ondanks het feit dat Roda JC is gedegradeerd uit de Eredivisie, blijft Robert Molenaar hoofdtrainer bij de Limburgers. Dat maakte technisch directeur Harm van Veldhoven bekend. Net als bij de contractverlenging van enkele maanden geleden, blijft de club achter de oefenmeester staan.

"Op die beslissing wil ik niet teveel op terugkomen", vertelde de 'TD' tegenover FOX Sports. "Vorige week hoorde ik dat we op basis van de laatste twee á drie maanden op de vijfde plaats stonden. Hij heeft het goed gedaan, ik zie Robert werken. Zie dat het het goede was dat hij deed. Daarom kreeg hij terecht de contractverlenging en in de emotie ga ik geen andere dingen zeggen."

Toch kwam de degradatie bijzonder hard aan. "Ontgoocheling. Je weet dat het kan gebeuren, door een foutje. Zoals bij het openingsdoelpunt. Daardoor werden we wat paniekerig. Al had ik zelf meer moeite met het eerste kwartier: dan moet je zelf de trekker overhalen."

Volgens Van Veldhoven was het uiteindelijk een optelsom van factoren die heeft gezorgd voor degradatie van Roda JC. "Het was een zwaar seizoen, waarin budgettair veel opgelost moest worden. Er is veel onrust geweest, de club was uiteindelijk niet stabiel genoeg dit seizoen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen