Jurjus: "Ik ben in shock van wat ik vandaag heb laten zien"

14 mei 2018, 12:48

Hidde Jurjus steekt de hand in eigen boezem. De doelman degradeerde zondag met Roda JC uit de Eredivisie. De 0-1 van kwelgeest Almere City moet de PSV-huurling zich aan rekenen, omdat hij een vrije trap wegbokste en niet ving. "Een nachtmerrie, ik ben van mijn à propos", zegt Jurjus.

Roda JC verloor uiteindelijk met 1-2 en speelt zodoende volgende seizoen in de Jupiler League. "Dit is iets wat ik nooit mee wil maken", zegt Jurjus tegen FOX Sports. "Al helemaal niet met wat voor rol ik erin vervul. Dramatisch."

Zijn fout past in het tegenvallende seizoen van Jurjus. "Ik was niet de Hidde Jurjus die de meeste mensen hopelijk wel kennen van mijn goede tijd. Waar het vandaan komt? Als het belangrijk wordt, gaat het vaak goed. Zo heb ik dat altijd ervaren."

Jurjus vervolgt: "Hier is weinig goed gevallen, en ga je door een diep dal. Ik ben in shock van wat ik vandaag heb laten zien. Ik kan hier wel gaan staan en niet eerlijk zijn. Maar dat ben ik wel. Ik heb een kut wedstrijd gespeeld en mensen een verschrikkelijke avond gegeven."

Lees ook: Roda JC vliegt uit de Eredivisie na nederlaag tegen Almere

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen