Stand-in Van der Steen weet niet waar hij volgend jaar speelt

13 mei 2018, 10:07

In wat de laatste plaats op de bank zou worden voor Wouter van der Steen, werden plots zijn laatste minuten. De keeper die deze zomer vertrekt bij sc Heerenveen, moest tegen FC Utrecht opeens in actie komen na de blessure van Martin Hansen. Waar hij komend jaar minuten maakt, weet hij nog niet.

"Ik zag het incident met Martin gebeuren, het zag er slecht uit. Dus toen had ik wel zo'n gevoel: ik zou weleens moeten gaan spelen", blikte de goalie terug na het duel tegenover Omroep Fryslân. Zenuwen kende hij ondanks de grote belangen in het play-offduel amper. "Het is niet de eerste keer dit seizoen, dus ik heb er wel ervaring mee. Je moet het proberen zo goed mogelijk te doen."

Aan de twee tegentreffers die hij moest incasseren, kon de goalie weinig doen. "We voetbalden niet goed, speelden opportunistisch. Na de goal van Rojas kreeg FC Utrecht angst. In de eindfase hadden we nog twee grote kansen en had de gelijkmaker zomaar nog kunnen vallen."

Dat gebeurde echter niet en dus zit het avontuur van Van der Steen er na twee seizoenen in Friesland op. Waar speelt de oud-speler van Helmond Sport komend seizoen? "Geen idee. In de zomer ga ik eerst niets doen en dan zien waar ik terecht kom. Of er al concrete interesse is? Nee, voorlopig nog geen witte rook."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen