Van Persie looft afzwaaiende Wenger: "Een speciale man"

13 mei 2018, 09:01   Bijgewerkt: 13 mei 2018, 11:14

Robin van Persie heeft zijn voormalig manager Arsene Wenger nog maar eens uitvoerig bedankt voor zijn mooie tijd bij Arsenal. De Fransman staat zondag voor zijn laatste wedstrijd als coach van The Gunners tegenover Huddersfield Town in de Premier League. "Hij had altijd geduld en vertrouwen in zijn spelers", aldus een lovende RVP.

Dat begon al op de eerste dagen in Londen. "Ik zal je alle kansen geven, vertelde hij aan het begin aan mij. Hij kwam over als een vader, een zeer intelligente man. Hij had een plan met mij over meerdere seizoen. Geduld en vertrouwen straalde hij uit", aldus de Feyenoord-aanvaller tegenover The Daily Mail.

Nog altijd is er contact tussen speler en trainer. "Ik koester onze vriendschap, die we nog altijd hebben. Ik wil je bedanken voor het vertrouwen dat je in mij hebt getoond en zeggen: 'Je bent een speciale man een topcoach'. Absoluut een van de allerbeste ooit."

Dat hij in Engeland weleens wordt afgeschilderd als de man die het nét niet bereikte of de man die te weinig prijzen pakt, vindt Van Persie dan ook niet terecht. "Mensen vergeten waar Arsenal stond voor hij kwam. Iedereen noemde het 'boring Arsenal'. Arsene heeft niet alleen succes gebracht, hij heeft het team fanatstisch laten voetballen. Hij heeft de cultuur van deze club veranderd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen