Groenendijk verwijt zijn ploeg niets: "We staan weer op de kaart"

12 mei 2018, 21:03

Bij Alfons Groenendijk overheerste ondanks de uitschakeling en nieuwe nederlaag van ADO Den Haag in de play-offs om een Europa League-ticket tegen Vitesse (2-1) toch uiteindelijk de trots. Voor het gevoel van de oefenmeester staat de club uit de Hofstad weer serieus op de kaart, bijvoorbeeld voor komend seizoen.

"Een gedenkwaardig jaar eindigt hier", stak hij van wal tegenover Omroep West. "Het hier echt nog in de brand steken, dat is niet helaas gelukt. Maar we hebben er alles aan gedaan en iedereen heeft vandaag keihard gewerkt."

En dus wilde Groenendijk in elk geval geen kwaad woord over kwijt over zijn selectie. "Het was een jaar waarin ADO Den Haag weer terug op de kaart is gekomen. Natuurlijk wil je ook graag die finale spelen, maar dat is helaas niet gelukt", aldus de oefenmeester.

"Nu overheerst nog even de teleurstelling over de uitschakeling tegen Vitesse, maar dat wordt een goed gevoel. Dat gaan we meenemen richting volgend seizoen. Je merkt dat de club weer leeft en aantrekkelijk wordt. Dat zijn hele goede dingen", besloot Groenendijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen