FC Utrecht heeft Van de Streek terug in returnwedstrijd

11 mei 2018, 15:36

FC Utrecht-trainer Jean-Paul de Jong kan komende zaterdag tegen sc Heerenveen weer een beroep doen op Sander van de Streek. De middenvelder is hersteld van een blessure die hem in de heenwedstrijd (4-3) in Friesland aan de kant hield. Utrecht moet voor eigen publiek winnen om de finale van de play-offs te bereiken.

Naast Van de Streek kan De Jong ook weer beschikken over Willem Janssen, die terugkomt van een schorsing. Tegenover de terugkeer van het tweetal staat wel de afwezigheid van Yassin Ayoub, die in Heerenveen aan het begin van de tweede helft van het veld werd gestuurd. Verder kan de Utrecht-trainer alleen geen beroep doen op de langdurig geblesseerden Jean-Christophe Bahebeck, Patrick Joosten en Simon Makienok.

Tegenover het televisiekanaal van de Domstedelingen doet De Jong een beroep op de steun van het publiek. In Heerenveen fungeerden de uitsupporters ook als twaalfde man. "Ondanks dat we een 3-0 achterstand hadden, bleven de supporters achter het team staan. Het team gaf daar antwoord op. Dat zou aankomende zaterdag ook zomaar het verschil kunnen maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen