Groenendijk: "Veel ongelooflijke comebacks geweest"

11 mei 2018, 13:50

ADO Den Haag is nagenoeg kansloos om de finale van de play-offs te halen, omdat de ploeg uit de Hofstad woensdag met 2-5 billenkoek kreeg van Vitesse. Toch leeft Alfons Groenendijk strijdbaar toe naar de return van zaterdag in Arnhem. Hij hoopt op een stunt van zijn ploeg.

De 2-5 nederlaag was uiteraard een grote domper. "We hadden ons er veel van voorgesteld en dan ga je er met zulke cijfers vanaf. De wedstrijd had natuurlijk wel een apart verhaal. We kregen behoorlijk wat kansen en produceerden zelfs 22 schoten, maar we kregen de goals te makkelijk tegen. We moeten er helaas mee dealen", weet Groenendijk op de clubwebsite.

Er zal in Arnhem een wonder moeten gebeuren, stelt de oefenmeester. "We gaan proberen om een goede uitslag neer te zetten en het onmogelijke te benaderen. Zo moet je er ook in staan. Stel dat je twee keer scoort in de beginfase… Er zijn veel ongelooflijke comebacks geweest in het verleden. Die komen ook vaak genoeg voorbij in deze situatie. We moeten laten zien dat we niet voor niets de play-offs hebben bereikt. Ook aan onze fans. Zij staan het hele jaar al achter ons. Afgelopen woensdag ook, zelfs na de 2-5. Dat is een groot compliment waard. De fans mogen trots zijn. Daarom zeg ik ook: al is de opdracht nog zo moeilijk, gewoon met z'n allen naar Arnhem."

Thijmen Goppel, Robert Zwinkels, Tyronne Ebuehi en Trevor David zijn er wegens blessures niet bij in Arnhem. Lex Immers is een twijfelgeval, terwijl ook Bjørn Johnsen niet helemaal fris is. "Morgen maken we de definitieve keuzes. Eerst moeten we de balans opmaken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen