Gisteren gemist: halve finale play-offs, verrassing in Turkse beker

11 mei 2018, 00:30   Bijgewerkt: 10 mei 2018, 23:37

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 10 mei.

De halve finale van de play-offs in de Jupiler League zijn geweest

Roda JC en Almere City scoren niet ondanks talloze kansen

Sparta Rotterdam begint play-offs goed tegen FC Dordrecht ondanks bizarre eigen goals

NEC in grote problemen na overtuigende winst van FC Emmen

Heerlijke middag in Velsen-Zuid levert Telstar zege op tegen De Graafschap

Robben weer geblesseerd en mist mogelijk slot Bundesliga

Arjen Robben heeft mogelijk zijn laatste Bundesliga-wedstrijd gespeeld voor Bayern München. De aanvaller dreigt namelijk de laatste speelronde te missen bij Der Rekordmeister in de Duitse competitie, vanwege een bovenbeenblessure die hij opliep tijdens de training deze week. Met een aflopend contract in het vooruitzicht, kan het dus zijn dat de buitenspeler niet meer in actie komt in de Bundesliga.

Akhisar Belediyespor krijgt ook Fenerbahce klein en wint de Turkse beker

Akhisar Belediyespor heeft voor een verrassing gezorgd in de Turkse beker. De ploeg die in de competitie tegen degradatie vecht, rekende in de eindstrijd af met koploper Fenerbahce. Daarmee gaf het de bekerreeks waarin al enkele andere reuzen versloeg een passend vervolg en won zo voor het eerst in de historie de Turkse beker: 3-2.

Spierings lacht om eigen goal: "Beetje keeper neemt hem aan"

Stijn Spierings heeft met een knipoog gereageerd op zijn knullige [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/332663/beelden-het-bizarre-doelpunt-van-veertig-meter-van-spierings/,_blank,eigen doelpunt]. De goedlachse middenvelder, die door de perschef uit de media werd gehouden maar vervolgens door trainer Dick Advocaat juist naar de mixed zone werd gestuurd om zijn verhaal te vertellen, deed hetgeen wat iedereen door zijn doelpunt ook deed: glimlachen.

Manchester United en 'WHU' inspireren niet, ondanks spektakel in slot

Manchester United en West Ham United zijn er niet in geslaagd om in het duel in de Premier League, dat eigenlijk nergens meer over ging, nog erg boeiend te maken. Ondanks de aanwezigheid van steraanvallers Jesse Lingard, Alexis Sanchez en Marcus Rashford kwam United niet tot scoren en voor de thuisploeg gold hetzelfde. 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen