Molenaar realistisch over return: "Moeten alle zeilen bijzetten"

10 mei 2018, 23:03

Robert Molenaar is er nog allerminst zeker van het feit dat Roda JC volgend jaar nog steeds in de Eredivisie speelt. Hoewel de realistische oefenmeester over de tweede helft wel tevreden was, zag hij voor rust een sterker Almere City in het eerste duel van de halve finale van de play-offs. "Zo overtuigd zijn we nog niet dat we in de Eredivisie blijven, we zullen alle zeilen moeten bijzetten."

Dat vertelde hij na het duel met Almere City over de return in Kerkrade van komende zondag. "Het ging moeilijker dan gehoopt", zei hij eerlijk tegenover FOX Sports. "In de opbouw konden we elkaar minder makkelijk vinden en konden we bij hen juist minder druk geven. Dan weten we dat ze goed kunnen voetballen. In de eerste helft hebben we dat veel te veel toegelaten."

In de rust dwong hij zijn manschappen dan ook meer naar voren. Molenaar: "Meer druk op de bal creëren, zowel aan de bal als zonder bal. Dat is aardig gelukt. Op basis van de tweede helft hebben we aardig gedaan en hadden we zeker een paar keer kunnen scoren."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen