Van de Pavert hard over verlies NEC: "We schamen ons dood"

10 mei 2018, 22:19

NEC ging donderdagmiddag bijzonder pijnlijk onderuit tegen FC Emmen. Twee supportersbussen vertrokken al voor het duel was afgelopen uit Drenthe en door de 4-0 nederlaag is uitzicht op de Eredivisie zo goed als verdwenen voor de Nijmegenaren. "We schamen ons dood", was het passende commentaar van verdediger Ted van de Pavert.

"Als je zulke doelpunten zo makkelijk tegen krijgt, daar valt niet tegen te voetballen. Normaal zijn we best sterk met standaardsituaties. Nu krijgen we er drie goals uit tegen", baalde hij tegenover Omroep Gelderland. De eerste goals vielen uit corners, de derde was een van richting veranderde vrije trap.

"Binnen tien minuten is het 2-0 en dan zakt het helemaal weg. We deden eigenlijk maar wat", vervolgt de achterhoedespeler in pijnlijke woorden. Desondanks wilde hij de hoop nog niet helemáál wilde opgeven. Van de Pavert: "Ik mag het eigenlijk niet zeggen. We gaan het zeker proberen, maar dan moet er een groot wonder gebeuren. Maar we moeten er natuurlijk wel voor gaan."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen