Spierings lacht om eigen goal: "Beetje keeper neemt hem aan"

10 mei 2018, 20:46

Stijn Spierings heeft met een knipoog gereageerd op zijn knullige eigen doelpunt. De goedlachse middenvelder, die door de perschef uit de media werd gehouden maar vervolgens door trainer Dick Advocaat juist naar de mixed zone werd gestuurd om zijn verhaal te vertellen, deed hetgeen wat iedereen door zijn doelpunt ook deed: glimlachen.

"Ik heb het net teruggezien in de kleedkamer. We maakten er grapjes over, dat hij hem gewoon in z'n handen kon pakken of op z'n borst aan kon nemen. Een beetje keeper neemt hem op z'n borst aan, toch?", knipoogde de hoofdrolspeler tegenover FOX Sports. "Volgens mij mocht hij hem gewoon in z'n handen pakken, omdat het geen terugspeelbal was. Roy heeft hem nog nooit op hem af zien komen zo. Het was het moeilijkste schot, dat zegt genoeg over de wedstrijd…"

De actie zelf was overigens wél bewust. "Ik wilde hem tegen die gozer van Dordrecht aanschieten. Ik had een beetje frustratie van dat duel daarvoor. Ik raakte hem fantastisch eigenlijk. Hij vliegt zo over onze keeper heen", zag Spierings. Ondanks zijn eigen doelpunt won Sparta nog wel en dus wilde Spierings niet teveel in de put zitten. "We hebben gewonnen en gaan niet moeilijk doen over een eigen doelpunt van mij. Ik deed het niet bewust."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen