Wederom een bijzondere wedstrijd voor Advocaat bij Sparta

10 mei 2018, 20:14

Het toch al aparte avonturenboek van Dick Advocaat bij Sparta Rotterdam kreeg tegen FC Dordrecht weer een bijzonder nieuw hoofdstuk. Na een bizarre eigen doelpunt van Stijn Spierings won zijn ploeg, niet voor het eerst dit seizoen op wilskracht, in de slotfase alsnog. Na het duel waren er dan ook gemende gevoelens bij de ervaren coach.

"Het was een matige vertoning van mijn ploeg, het enige positieve is dat we winnen. We moeten een wedstrijd makkelijker naar onze hand gaan zetten, maar daar hebben we toch moeite mee", vond hij tegenover RTV Rijnmond. "De uitwedstrijd winnen is belangrijk. Nu moeten we het thuis afmaken."

Over het eigen doelpunt van Spierings heerste vooral verbazing bij de ervaren coach. "Dit heb ik nog nooit meegemaakt. De keeper wist volgens mij niet wat hij moest doen. Hij dacht dat hij moest koppen, maar hij kan hem gewoon pakken natuurlijk. Dat is natuurlijk geen terugspeelbal, vanaf die afstand en met die vaart."

Desondanks was er uiteindelijk toch de 1-2 zege, maar of die uitslag nou heel veel zegt voor de return op Het Kasteel. "Het vreemde bij ons is dat zo weinig vastigheden zijn, daar maak ik me wel zorgen over. De ene week speelt die aardig, maar twee dagen later weer niet."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen