Snoei baalt van afgekeurde goal: "Hij was een meter on side, hé"

10 mei 2018, 16:18

Telstar won donderdagmiddag met 3-2 van De Graafschap tijdens de eerste wedstrijd van de halve finale van de play-offs om promotie. Toch was trainer Mike Snoei zeker niet tevreden, vooral omdat een 2-0 voorsprong met een man meer nog werd weggegeven door zijn ploeg. Dat was weer omdat een doelpunt werd afgekeurd vanwege buitenspel.

Andrija Novakovich werd terug gevlagd door de assistent van arbiter Jochem Kamphuis, maar ten oprechte. De aanvaller stond geen buitenspel. "Één meter on side hè. Dat zijn cruciale momenten en dan denk ik; 'Waarom gooi je die vlag omhoog?", vertelt Snoei tegenover NH/Nieuws. "Het was misschien wel één van onze beste eerste helften. Een beloning voor alle mensen die zijn gekomen." 

Door die beslissing werd het 'slechts' 2-0 en dus kon De Graafschap zich terugknokken in de wedstrijd tegen een Telstar dat uiteindelijk ook een rode kaart kreeg vijf minuten voor tijd (Toine van Huizen). Dom, oordeelde Snoei. "Met een kaart op zak ga je toch niet iemand zo in de rug springen. Dat is vragen om ellende. Op de middenlijn notabene."

Toch wilde de coach ook niet te negatief zijn na de zege. "We hebben wel gewonnen, hé", aldus Snoei, die zich voor de return niet gaat aanpassen ondanks de voorsprong. "Ik ga niet dezelfde fout maken door ineens verdedigender te spelen of al snel twee wissels plaatsen omdat het tactisch niet goed staat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen