Schreuder niet met Ajax mee op afsluiting door afscheid

10 mei 2018, 15:49   Bijgewerkt: 10 mei 2018, 16:06

Alfred Schreuder is niet met Ajax mee op de trip naar Dubai. De assistent-coach van Erik ten Hag neemt dit weekend afscheid bij zijn oude club Hoffenheim, waar hij afgelopen winter vertrok. Dat vertelde Ten Hag tijdens het persmoment voorafgaand aan het oefenduel van de Amsterdammers met Al-Ahly.

"Het is belangrijk voor ons om het seizoen op een juiste manier af te sluiten. Daarnaast is deze trip ook goed voor de toekomst, want we hebben veel jonge jongens bij ons", aldus Ten Hag over de belangen van de (zeer) commerciële oefenwedstrijd in de Verenigde Arabische Emiraten.

Ook verdediger Matthijs de Ligt heeft ondanks de laatste onrustige week bij Ajax zin in de afsluiting van het jaar. "Het is een eer om hier te zijn. We hebben het naar onze zin en hopen op een lekkere wedstrijd vrijdag", aldus de jonge verdediger, die naar verluidt een verzoek tot vertrekken heeft ingediend bij de technische leiding.

Met Hossam Ghaly staat er bij de oefenwedstrijd ook een oud-Feyenoorder op het veld. De middenvelder is inmiddels 36, maar kent Ajax uiteraard nog uit de periode dat hij in Nederland speelde (2003-2005). "Het is voor mij niet zomaar een vriendschappelijke wedstrijd. Als speler van Feyenoord weet ik hoe de wedstrijden tegen Ajax zijn. Het zal een derby worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen