La Gazzetta: Inter dient contract De Vrij in bij bond

10 mei 2018, 12:30

Inter heeft de komst van Stefan de Vrij nog niet bekendgemaakt, maar dat lijkt slechts een kwestie van tijd. Het Italiaanse La Gazzetta dello Sport weet het in elk geval zeker: binnenkort maakt de Nederlandse verdediger de overstap naar de club uit Milaan. Inter zou het contract bij de Italiaanse voetbalbond hebben ingediend.

De Vrij gaat voor vijf jaar aan de slag bij Inter en zou ieder seizoen 4,2 miljoen euro verdienen. Eventuele bonussen zijn daar nog niet bij gerekend. De verwachting is dat de Nederlander pas na het seizoen wordt gepresenteerd bij de huidige nummer vijf van de Serie A. Over tien dagen wordt de laatste speelronde gespeeld.

Inter gaat twee spannende speelrondes tegemoet. De nieuwe club van De Vrij moet nog één plek stijgen om volgend jaar Champions League te spelen. Saillant detail: de grootste concurrent van Inter is Lazio, de huidige club van De Vrij. De club uit Rome staat vierde en heeft een voorsprong van twee punten. In de allerlaatste speelronde komen Lazio en Inter elkaar tegen in Rome.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen