De Nooijer niet onder de indruk van Sparta: "Dat was niet best"

10 mei 2018, 11:16

Sparta Rotterdam is voor FC Dordrecht de volgende horde richting de Eredivisie. De Schapenkoppen kennen hun plek en weten dat zij niet als favoriet de halve finale van de play-offs ingaan. Toch is het vertrouwen groot in Dordrecht.

Dat heeft te maken met de ongelooflijke comeback in de eerste ronde van de play-offs. Voor eigen publiek ging FC Dordrecht in de heenwedstrijd met 4-1 onderuit tegen SC Cambuur, maar in Leeuwarden won de club uit Zuid-Holland met diezelfde cijfers, waarna Dordrecht de penaltyserie beter nam. "Natuurlijk zijn zij favoriet. Sparta heeft de betere spelers. Maar wij hebben echt een team waarin voor elkaar geknokt wordt", zegt trainer Gérard de Nooijer tegenover de NOS.

Hoewel Sparta de favoriet is, heeft de club van trainer Dick Advocaat in de laatste speelronde tegen Heracles Almelo (5-2 verlies) geen goede indruk op De Nooijer gemaakt. "Ik heb ze zondag zien spelen. Dat was niet best." Het eerste duel van het tweeluik vindt donderdagmiddag aan de Krommedijk plaats.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen