Mount maakt indruk: "De bal hield van mij vanavond"

10 mei 2018, 08:36

Mason Mount was woensdag de grote man aan Vitesse-zijde. De van Chelsea gehuurde middenvelder maakte in het play-offduel met ADO Den Haag (2-5) drie doelpunten en was daarnaast goed voor een assist. De Engelsman verkeert in bloedvorm, want in de laatste drie competitiewedstrijden was Mount ook al betrokken bij vijf treffers.

De huurling was in Den Haag niet te houden. "Het is mijn eerste hattrick in mijn professionele carrière, dat is een mooi moment. Het voelt heel goed, dit is het beste gevoel van de wereld, ik ben echt heel blij", reageert de negentienjarige speler in gesprek met Omroep Gelderland. "De bal hield van mij vanavond. Maar ook van de rest van het team. Elke kans die we hadden ging erin."

Vitesse is door de zege in Den Haag heel dicht bij een ticket voor de finale van de play-offs. Ondanks dat het bijna niet meer mis lijkt te kunnen gaan voor de Arnhemmers, wil Mount niet op de zaken vooruitlopen. "Je ziet dat ze blijven vechten tot het eind. De volgende wedstrijd moeten we starten alsof het 0-0 is. En ook die wedstrijd moeten we weer winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen