Labyad haalt uit naar arbiter Janssen: "Hij zei een verkeerd woord"

10 mei 2018, 07:52   Bijgewerkt: 10 mei 2018, 08:18

Zakaria Labyad is niet blij met de rol die Ed Janssen woensdagavond tijdens het play-offduel tussen sc Heeerenveen en FC Utrecht vervulde. De scheidsrechter stuurde vlak na rust Yassin Ayoub van het veld en in de eerste helft zou iets hebben voorgevallen wat nergens officieel is vastgelegd. Labyad beweert dat Janssen 'een verkeerd woord' tegen hem heeft gezegd.

Wat er precies is gezegd, laat de Utrecht-middenvelder in gesprek met FOX Sports in het midden. "Hij zei een verkeerd woord tegen mij in de eerste helft, een woord dat je niet op het veld mag gebruiken. Dat vind ik niet kunnen, zo praat je niet tegen spelers. Als ik zoiets tegen een scheidsrechter zou zeggen, dan zou het een rode kaart zijn."

Labyad is niet alleen door het incident in de eerste helft boos op Janssen. Vlak na rust gaf de scheidsrechter binnen een kort tijdsbestek twee keer geel aan Yassin Ayoub. "Hij fluit voor een overtreding. Of het geel was, weet ik niet. Vervolgens steekt Yassin zijn duim op en trekt hij een tweede gele kaart, wat zeer kinderachtig is in mijn ogen. Ed Janssen is al heel lang scheidsrechter, hij loopt heel lang mee. Hij weet dat het emotie is."

Ondanks dat de Domstedelingen al vroeg in de wedstrijd met een man minder kwamen te staan, knokten zij zich van 3-1 terug naar 3-3. De zege ging echter alsnog naar Heerenveen, dat vijf minuten voor tijd de winnende 4-3 maakte.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen