Streppel geniet langs de kant: "Het was bij vlagen smullen"

10 mei 2018, 07:52   Bijgewerkt: 10 mei 2018, 08:19

Het kan nog alle kanten op in het play-offtweeluik tussen sc Heerenveen en FC Utrecht. De Friezen wonnen woensdag een knotsgekke heenwedstrijd met 4-3; een uitslag die beide teams perspectief biedt voor de return. Langs de kant genoot Jurgen Streppel van het spektakelstuk in het Abe Lenstra Stadion.

Na het laatste fluitsignaal keek Streppel enigszins verbijsterd voor zich uit. "'Wat heb ik gezien?', dacht ik. Het was een geweldige wedstrijd die we uiteindelijk over de streep trekken. We hebben dus karakter getoond. Daar ben ik tevreden mee, maar het had eigenlijk een grotere uitslag moeten zijn. Vooraf teken je voor een overwinning, maar gezien het scoreverloop en het wedstrijdbeeld had ik wat anders gehoopt", vertelt de scheidend trainer aan FOX Sports.

Heerenveen gaf voor eigen publiek een 3-0 voorsprong weg, maar won door een laat doelpunt van Denzel Dumfries alsnog de eerste play-offwedstrijd. "Het was bij vlagen smullen. Met z'n allen hebben we een spektakelstuk gezien", gaat Streppel door. Zaterdag wordt in Utrecht de return gespeeld. "Er zullen ongetwijfeld kansen komen, dus ook dat zal weer een knotsgekke wedstrijd worden."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen