Gisteren gemist: Heerenveen en Vitesse doen goede zaken

10 mei 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 9 mei.

Hattrick hero Mount vernedert ADO met Vitesse

Vitesse staat met één been in de finale van de play-offs om Europees voetbal. Op bezoek bij ADO Den Haag won het met klinkende cijfers en heeft het de terugwedstrijd nu al onnodig gemaakt: 2-5. Mason Mount was de grote man, hij tekende voor een assist én drie goals.

Sir Alex Ferguson verlaat intensive care na hersenbloeding

Sir Alex Ferguson heeft woensdag de intensive care mogen verlaten nadat hij afgelopen week een hersenbloeding kreeg. Dat meldt Manchester United. De legendarische oud-manager van de club blijft nog in het ziekenhuis, maar is inmiddels wel aanspreekbaar.

Heerenveen verslaat FC Utrecht in knotsgek play-offduel

Heerenveen leek lang op weg naar een uitstekend resultaat in de play-offwedstrijd tegen FC Utrecht. Na vijftig minuten was de stand 3-0 in het voordeel van de Friezen. Maar Utrecht knokte zich met tien man, na een domme rode kaart van Yassin Ayoub, fenomenaal terug tot 3-3. Toch pakten de Friezen in de slotfase alsnog via Denzel Dumfries de winst.

Juventus wint van Milan en pakt vierde Coppa op rij

Juventus heeft woensdagavond beslag gelegd op de Coppa Italia. In de finale had de ploeg bijzonder weinig moeite met AC Milan. Het werd maar lieft 4-0. Voor Juventus is het het vierde jaar op rij dat de Italiaanse beker wordt gewonnen.

Labyad ontkent Ajax-geruchten: "Daar is niks van waar"

Zakaria Labyad ontkent dat hij een gesprek met Ajax heeft gehad over een overgang naar Amsterdam de komende zomer. Volgens De Telegraaf is de middenvelder op weg naar de nummer twee van de Eredivisie, maar volgens de Utrecht-speler is er nog niks duidelijk over zijn toekomst.

Belangrijke uitslagen:

Chelsea - Huddersfield Town 1-1

Leicester City - Arsenal 3-1

Manchester City - Brighton & Hove Albion 3-1

Tottenham Hotspur - Newcastle United 1-0

Juventus - AC Milan 4-0

FC Barcelona - Villarreal 5-1

Sevilla - Real Madrid 3-2

ADO Den Haag - Vitesse 2-5

sc Heerenveen - FC Utrecht 4-3

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen