De Jong na nederlaag: "Dit was een krankzinnige wedstrijd"

10 mei 2018, 00:03   Bijgewerkt: 10 mei 2018, 00:09

FC Utrecht ging woensdagavond in de play-offs om Europees voetbal met 4-3 onderuit tegen sc Heerenveen. De ploeg van Jean-Paul de Jong zag Utrecht goed terugkomen van een achterstand, maar Heerenveen maakte uiteindelijk toch nog de winnende treffer.

"Dit was een krankzinnige wedstrijd", vatte De Jong de wedstrijd samen op de website van FC Utrecht. "Een wedstrijd waarin FC Utrecht in de eerste helft FC Utrecht niet was. We toonden weinig tot geen initiatief en lef aan de bal, verzuimden om te duelleren op het moment dat er voor de lange bal werd gekozen. En tweede ballen werden niet opgepakt."

Vooral over de eerste helft was De Jong niet te spreken. "We gaven de doelpunten weg. Kinderlijk eenvoudig kwamen we op een 2-0 achterstand. In de rust zeiden we tegen elkaar: ga op zoek naar de 2-1. En dan krijg je direct na de rust de 3-0 tegen." De veerkracht van Utrecht geeft echter hoop. "Wij kunnen hiermee leven en kijken erg uit naar de wedstrijd van zaterdag in ons eigen stadion", besloot de trainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen