Sturing waakt: "Dat dachten ze in Leeuwarden ook"

9 mei 2018, 21:31   Bijgewerkt: 9 mei 2018, 21:48

Vitesse won woensdagavond met 2-5 op bezoek bij ADO Den Haag en lijkt daardoor vrijwel zeker van een finaleplek in de play-offs om Europees voetbal. Toch waakt interim-trainer Edward Sturing voor onderschatting. Hij wijst op de spectaculaire wedstrijd tussen FC Dordrecht en Cambuur Leeuwarden.

Sturing was in gesprek met Omroep Gelderland dan ook realistisch. "We moeten die return nog spelen. Of ADO moet zeggen het hoeft niet meer, maar ik ben bang dat ze dat niet doen", aldus de interim-trainer, die wijst op het promotie/degradatieduel van Dordrecht en Cambuur. Het lijkt namelijk onwaarschijnlijk dat ADO in Arnhem vier keer gaat scoren. 

"Maar dat zeiden ze in Leeuwarden ook", stelt Sturing, die nog verbeterpunten ziet voor Vitesse. "We zullen een hoger niveau moeten halen, want qua spel ben ik niet tevreden over de hele wedstrijd. ADO kreeg veel kansen, maar onze keeper deed het uitstekend. Het had ook 4-3 kunnen zijn. We moeten zaterdag dus nog aan de bak, het is niet zo dat we ADO vandaag omver hebben gespeeld."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen