Jahanbakhsh staat ook open voor transfer naar PSV of Ajax

9 mei 2018, 18:29   Bijgewerkt: 9 mei 2018, 18:50

Alireza Jahanbakhsh lijkt deze zomer te gaan vertrekken bij AZ. De aanvaller kan rekenen op belangstelling van diverse clubs. Zijn zaakwaarnemer, Amir Hashemi, laat echter weten dat de Alkmaarse club nog geen bod heeft ontvangen.

Volgens Hashemi is voor Jahanbakhsh vooral het sportieve plaatje van belang. "Als clubs zich voor hem melden, vragen wij altijd om een gesprek met de trainer. Alireza moet bij zijn volgende club niet zomaar een aankoop van de directeur of een scout zijn, de trainer moet hem ook echt willen en een plan met hem hebben. Het sportieve plaatje moet helemaal kloppen voor Alireza. We hopen voor het WK duidelijkheid te hebben over zijn toekomst, zodat hij tijdens het WK niet met zijn toekomst bezig hoeft te zijn", zegt de zaakwaarnemer tegen Voetbal International.

Er is een kans dat Jahanbakhsh na de zomer ook nog op de Nederlandse velden te bewonderen is. Een stap naar een Nederlandse topclub is namelijk ook een optie voor de Iraniër. "Nederland heeft veel topspelers aan het buitenland afgeleverd. Denk aan Romario, Ronaldo, Luis Suárez, Ruud van Nistelrooy. Als straks blijkt dan één of twee seizoenen bij bijvoorbeeld PSV of Ajax de beste optie is voor Alireza, dan overwegen we dat ook. Maar dan moeten de clubs er eerst uitkomen met AZ."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen