Advocaat mist Chabot en Huth vermoedelijk voor treffen in 'Dordt'

9 mei 2018, 15:24

Dick Advocaat moet voor de play-offs vermoedelijk weer van keeper wisselen. De Duitser Jannik Huth kampt met hamstringproblemen en is waarschijnlijk niet inzetbaar voor Sparta Rotterdam. Daardoor keert Roy Kortsmit weer terug in het elftal. Voor verdediger Jeffrey Chabot geldt hetzelfde, logischerwijs is Bart Vriends zijn vervanger.

"Roy traint inmiddels al vijf weken mee met de groep en heeft inmiddels ook al een wedstrijd gespeeld. Als het moet is hij er klaar voor", legt Advocaat uit tegenover RTV Rijnmond over de vervanger van Huth, die er zeer vermoedelijk niet bij is. Wel wilde de ervaren coach een slag om de arm houden wat dat betreft. Sinds de blessure die Kortsmit opliep na het duel met Excelsior (2-3) in januari, kwam hij niet meer in actie.

Hoewel Sparta in elk geval in het Dordrecht-kamp als de grote favoriet wordt gezien, maakt Advocaat zich niet te druk. "Vanaf het moment dat ik ben gekomen stond er al een enorme druk op de ploeg, want we stonden met elf punten onderaan. Onder druk spelen zijn de jongens wel gewend, daar heb ik niet zoveel moeite mee", aldus de ervaren coach.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen