Lukkien ziet ook de onrust in Nijmegen: "NEC heeft zo z'n zorgen"

9 mei 2018, 13:20

Dick Lukkien gelooft erin dat FC Emmen voor een stunt kan zorgen in de play-offs van de Jupiler League. De trainer denkt dat zijn ploeg klaar is voor de strijd met NEC, de ploeg die lang aan kop ging in de Eerste Divisie. "Ik proef de laatste dagen dat de spanning toeneemt. Op een goede manier. Iedereen is hongerig", aldus de coach.

In het kamp van de Nijmegenaren rommelt het namelijk ook al even: Joris Delle en Suently Alberto werden uit de recentelijk selectie gezet, Arnaut Groeneveld is geblesseerd. "NEC heeft zo z'n zorgen. Ik begreep dat zelfs Mart Dijkstra en Ferdi Kadioglu niet meer zeker zijn van een basisplaats. Het is voor ons een raadsel met welke elf ze gaan spelen", bleef Lukkien op de vlakte tegenover het Dagblad van het Noorden.

Dus focust de oefenmeester zich vooral op zijn eigen ploeg, die boven zichzelf zal moeten uitstijgen om een goed resultaat te boeken over twee duels. En dan moet het zeker ook beter dan het vorig seizoen in de play-offs ging, toen Almere City sterker bleek. "Toen liepen we meteen achter de feiten aan, omdat de selectie pas laat compleet was. Nu zijn we verder en is het elftal uitgebalanceerder. Er mag deze keer dus meer van ons worden verwacht."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen