Kashia over het Vitesse van Sturing: "Er is meer energie"

Kashia over het Vitesse van Sturing: "Er is meer energie"

9 mei 2018 – De jacht om een Europees ticket begint voor Vitesse vanavond (woensdag) met een uitwedstrijd tegen ADO Den Haag. Aanvoerder Guram Kashia is klaar voor die ontmoeting en denkt dat Vitesse goed is voorbereid voor de wedstrijd in Den Haag.De dertigjarige verdediger kreeg afgelopen weekend rust zodat hij vanavond volledig fit is. "Soms moet je een balans vinden in een lang seizoen als dit. Ik heb heel veel gespeeld. De periode tot woensdag was erg kort", zegt Kashia tegen Omroep Gelderand. "Maikel van der Werff wil altijd graag spelen en dit was daarom ook voor hem een goede deal."

Kashia heeft met Vitesse een duidelijk doel voor ogen. "Ons doel was de play-offs halen en die winnen. Pas dan kunnen we dit seizoen bestempelen als geslaagd. We moeten zorgen dat we het ticket voor de Europa League gaan binnenhalen", zegt hij vastberaden.

Vitesse had het in de laatste weken onder Henk Fraser moeilijk, maar heeft nu met interim-coach Edward Sturing de weg omhoog weer gevonden. "We hebben ook een rustperiode gehad. Nu gaan we weer 90 minuten vol. Er is meer energie. Je ziet dat we op het eind van een wedstrijd nu veel meer goals maken dan in de eerste helft. Dat zegt genoeg. En een groot verschil is dat we nu veel kansen creëren. En we maken ze ook allemaal af."

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. donderdag 26 november 2020

  2. woensdag 25 november 2020