Heerenveen krijgt afzegging van droomkandidaat Van der Gaag

8 mei 2018, 12:26   Bijgewerkt: 8 mei 2018, 15:29

SC Heerenveen heeft een afzegging gehad van Mitchell van der Gaag. De Friezen zagen in de scheidend trainer van Excelsior de droomkandidaat om Jurgen Streppel – die deze zomer vertrekt na twee seizoenen – op te volgen. Maar hij heeft maandag bedankt voor die eer.

Dat schrijft de Leeuwarder Courant. Ook Peter Bosz, de naam die ook even rondzong in het Abe Lenstra Stadion, wordt volgens het dagblad zeker niet de nieuwe hoofdtrainer in Friesland. Eerder op de dag meldde Voetbal International dat technisch manager Gerry Hamstra daarom een kandidaat uit Scandinavië op het oog zou hebben. "We hebben twee keer gesproken, maar ik heb een andere keuze gemaakt", aldus de trainer tegenover FOX Sports. "Ze waren teleurgesteld. Als je met elkaar in gesprek bent, hoop je eruit te komen. Uiteindelijk moet je een beslissing maken, ook voor de club. Er lopen twee andere dingen, dat moet binnen twee weken concreet worden."

Dat is dus echter niet de eerste keuze. Naast met Van der Gaag heeft Heerenveen namelijk ook gesprekken gevoerd met onder meer VVV-Venlo-trainer Maurice Steijn. Die liepen echter even zo goed op niets uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen