Groenendijk wil in de play-offs succes boeken met ADO

8 mei 2018, 12:12   Bijgewerkt: 8 mei 2018, 12:27

Alfons Groenendijk geniet van het huidige seizoen dat ADO Den Haag momenteel draait. De oefenmeester is dan ook vol vertrouwen dat zijn ploeg een goed figuur gaat slaan in de play-offs tegen Vitesse. "Eerst was het doel handhaven, toen de play-offs halen. Nu willen we natuurlijk de finale van de play-offs halen en er het beste van maken", vertelt de hoofdtrainer.

Het bereiken van de play-offs, dankzij de 2-3 overwinning op Roda JC, werd uitbundig gevierd in de Hofstad. "Iedereen bij ons was onder de indruk, heel mooi om dit mee te maken", aldus de trainer op het clubkanaal. "Dit zijn de mooie momenten die je deelt met elkaar. Als in een roes beleef je dat. Het geeft aan hoe de club leeft en hoe de groep één wordt met de fans."

De feestvreugde heeft inmiddels plaatsgemaakt voor concentratie. "Want er is weinig tijd om te herstellen. Het was een zware wedstrijd", zag Groenendijk, die geen beroep kan doen op Travor David en Tyronne Ebuehi in het duel met de Arnhemmers. Keeper Robert Zwinkels is wel fit genoeg en begint in de basis tegen Vitesse. Dat is ook zijn enige wijziging in de opstelling ten opzichte van afgelopen weekend.

"Het zal dicht bij elkaar liggen tegen Vitesse, een spannende wedstrijd. Fitheid, geluk en conditie zullen bepalend worden. Wie blijft op de been en kan het verschil maken", aldus de trainer. "We moeten fris zijn, ook in het koppie. Dat is het belangrijkste."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen