PEC-voorzitter Visser begrijpt weinig van ophef na Tweet

7 mei 2018, 20:55   Bijgewerkt: 7 mei 2018, 21:14

Na de 6-0 nederlaag van PEC Zwolle tegen AZ in de laatste speelronde van de Eredivisie dit seizoen stuurde voorzitter Adriaan Visser een kritische Tweet de wereld in. Daarna ontstond nog al wat commotie en speculatie over het aanblijven van trainer John van 't Schip.

In gesprek met het Algemeen Dagblad geeft Visser meer uitleg over de betreffende Tweet. De PEC-voorzitter stelt dat zijn uitspraak niet bedoeld was als kritiek op de technische staf. "Ik snap de hele commotie niet. We hebben bij PEC Zwolle de gewoonte om in de winter en in de zomer de boel te evalueren. Dat was onder Art Langeler en Ron Jans zo en dat is onder John niet anders", stelt hij.

"Dan lijkt het me niet normaal om met elkaar te bespreken hoe we in godsnaam in deze negatieve cyclus beland zijn en waarom we ons daar niet uit hebben kunnen manoeuvreren", vervolgt Visser, die zelfs hoopt op een langer verblijf van de trainer. "Ik heb het in de winter met hem gehad over een langer verblijf. Dat ziet er wat mij betreft nu niet anders uit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen