Brouwer verlengt en begint aan zesde seizoen bij Heracles

7 mei 2018, 23:59

Michael Brouwer heeft maandag zijn contract bij Heracles Almelo verlengd. De 25-jarige doelman begint dus aan zijn zesde seizoen en is daarmee de langstzittende speler van Heracles. Hij tekende voor twee jaar bij met een optie voor nog een seizoen.

Brouwer speelt al sinds de zomer van 2013 bij Heracles, maar wacht nog altijd op zijn debuut in de Eredivisie. "Ik ben erg blij met de verlenging van mijn contract bij deze mooie club. Uit de gesprekken met de clubleiding en de staf sprak veel vertrouwen richting de toekomst. Ik ga hard werken om de volgende stap te maken en de concurrentie aan te gaan met de andere doelmannen", zegt Brouwer op de website van Heracles.

Technisch manager Mark-Jan Fledderus heeft vertrouwen in de toekomst van de tweede doelman. "Michael zit al lange tijd bij de club. Hij is een fijne persoonlijkheid en ligt goed in de groep. Op de achtergrond heeft Michael zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. In de laatste maanden is hij doorgegroeid tot tweede keeper. Met die intentie hebben we overeenstemming bereikt over deze nieuwe verbintenis. We zijn blij dat we Michael langer aan Heracles Almelo hebben kunnen binden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen