Padt verlengt contract niet zomaar: "Ik wil verbetering zien"

7 mei 2018, 09:03

Wat de toekomst Sergio Padt brengt, blijft voorlopig ongewis. FC Groningen wil langer door met de 27-jarige doelman, maar Padt is niet van plan zijn contract zomaar te verlengen. De keeper, wiens contract in Groningen over een jaar afloopt, wil dat het na de zomer anders gaat dan het afgelopen seizoen.

"Wat we dit seizoen, vooral in het begin, met zijn allen hebben meegemaakt, wil ik in ieder geval niet opnieuw meemaken", doelt Padt in gesprek met het Dagblad van het Noorden op de tegenvallende sportieve resultaten en een aantal incidenten. "Ik ken FC Groningen als een stabiele club. Dat heb ik in de jaren hiervoor ook zeker ondervonden, maar zoals het afgelopen seizoen is gegaan, is niet Groningen-waardig. Er zijn zaken waar ik duidelijkheid over wil. Ik wil bijvoorbeeld meer weten over de samenstelling van het team van volgend jaar. En ik wil verbetering zien."

Er heeft zich nog geen club voor Padt gemeld, maar Vitesse heeft wel al aangegeven de doelman op het lijstje te hebben. "Ik heb nooit onder stoelen of banken gestoken dat, als er een mooie club komt met een goed aanbod waar niet alleen ik, maar ook de club beter van wordt, ik open sta voor een volgende stap. Maar ik heb ook gezegd dat ik hier in Groningen gelukkig ben en dat ik niet onwelwillend sta tegenover verlenging."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen