Wenger lacht: "Nu kan ik kritiek hebben op de nieuwe manager"

6 mei 2018, 21:06

Arsene Wenger nam zondagavond afscheid van het thuispubliek van Arsenal. De Fransman zat voor het laatst op de bank bij een thuisduel en nam na de wedstrijd afscheid van 'zijn' supporters. Daarin had hij allereerst oog voor Sir Alex Ferguson, de voormalig manager van Manchester United.

"Ik wens mijn metgezel Ferguson een spoedig herstel toe", sprak hij na de wedstrijd het publiek. "Hij is een sterke, optimistische man." De 76-jarige Ferguson werd opgenomen [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/332420/sir-alex-ferguson-op-intensive-care-na-hersenbloeding/,_blank,in het ziekenhuis] met een hersenbloeding en is daaraan geopereerd.

Ook had hij de nodige humor in zijn laatste woorden op het veld. "Het positieve is dat ik nu kritiek kan spuiten op de nieuwe manager", lachte hij. "Arsenal zal voor altijd een onderdeel van mij zijn. Ik ken de club op alle locaties, op elke plek in het stadion heb ik gewerkt."

"Het is het einde van een lang verhaal bij Arsenal voor mij. Maar ik ben vereerd dat ik de club die ik al zo lang zo graag zie, heb mogen coachen. Bedankt aan alle Arsenal-supporters."

Lees ook: het afscheid van Wenger bij laatste thuiswedstrijd

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen