Van der Sar: "Wordt zo lastig om Kluivert te behouden"

6 mei 2018, 20:30   Bijgewerkt: 6 mei 2018, 20:47

Edwin van der Sar is niet blij met Mino Raiola als zaakwaarnemer van spelers als Justin Kluivert. Hij stelt dat de beruchte zaakwaarnemer het talent 'richting de uitgang duwt' bij Ajax. De algemeen directeur van Ajax twijfelt dan ook of Kluivert te behouden is voor de Amsterdammers.

In het programma Rondo op Ziggo Sport gaf Van der Sar aan dat hij niet weet of Kluivert volgend seizoen nog bij Ajax speelt. "Het wordt voor ons lastig om hem te behouden. Ik heb het idee dat zijn zaakwaarnemer hem richting de uitgang wil duwen. We hebben een gesprek met Kluivert gehad om zijn contract open te breken. Aan hem ligt het niet, hij is een echte Ajacied", verduidelijkt de algemeen directeur de situatie.

"We willen hem graag bij Ajax houden. Maar als dat niet lukt, komen er andere opties. Na tien maanden zijn we er wel klaar mee", vervolgt Van der Sar, die ook nog over Matthijs de Ligt sprak. "Het is een fantastische speler. We moeten een goed elftal hebben om Europees te presteren. Als we al onze talenten laten gaan, houden we zelf geen elftal over."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen