Advocaat: "Zo gaan we het ook tegen Dordrecht niet redden"

6 mei 2018, 20:14   Bijgewerkt: 6 mei 2018, 20:23

Sparta Rotterdam verloor zondag met 2-5 van Heracles Almelo en kan zich nu gaan opmaken voor de play-offs om promotie/degrdatie. Daarin is FC Dordrecht de tegenstander. Dick Advocaat heeft zijn ploeg gewaarschuwd wanneer ze net zo slecht voor de dag komen, Sparta volgend seizoen in de Jupiler League speelt.

Sparta deed door de ruime nederlaag tegen Heracles absoluut geen vertrouwen op voor de play-offs. "We weten sowieso al dat we een instelling van honderd procent moeten hebben, maar blijkbaar konden een aantal spelers dat niet opbrengen. Wat daar de oorzaak van is weet ik niet", aldus Advocaat na afloop van de wedstrijd tegenover FOX Sports.

Het oordeel van Advocaat over Sparta was dan ook niet mals. "Ik hoop dat dit een goede les is, anders hebben we helemaal geen kans tegen FC Dordrecht. Ik heb gezegd: op deze manier gaan we het niet redden. Als je denkt dat je het op 70-75 procent kunt redden dan heb je het mis. Zo veel tegengoals en persoonlijke fouten...dat kan gewoon niet", aldus de trainer, die al aangeeft aan zijn opstelling te gaan sleutelen voor het duel van donderdag.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen