Cocu houdt rekening met exit van 'vier á vijf' spelers bij PSV

6 mei 2018, 18:47   Bijgewerkt: 6 mei 2018, 18:57

Phillip Cocu houdt er rekening mee dat er na dit seizoen een flink aantal spelers vertrekt bij landskampioen PSV. Hoewel het tegen FC Groningen niet bepaald voortvarend ging zondagmiddag, is de ploeg wel de beste van Nederland gebleken. En dan zijn het de voetbalwetten dat er spelers vertrekken.

"Bang ben ik daar niet voor, maar het is de kunst om voor de competitie een nieuw elftal neer te zetten met de scouting en Marcel Brands", vertelde Cocu tegenover FOX Sports. "Ik verwacht wel dat er vier á vijf spelers vertrekken, ja. Er is een aantal jongens dat hier al een aantal jaar speelt. Als dan de juiste club voor hen komt…"

Tegen FC Groningen lieten ze overigens lang niet allemaal zien toe te zijn aan een volgende stap. Cocu had begrip voor het feit dat er voor de derde keer op rij niet gewonnen werd in de Eredivisie. "Jammer dat we niet winnend konden afsluiten, maar er zat simpelweg niet meer in. Een terecht gelijkspel, maar de jongens hebben alles gegeven. Al met al was het een stabiel seizoen, waarmee we kampioen zijn geworden."

Met Jorrit Hendrix (enkel) en Bart Ramselaar (last van het hoofd) raakte PSV wel al vroeg in de wedstrijd twee middenvelders kwijt. Beide spelers werden in principe uit voorzorg gewisseld en hadden geen hele zware blessures. Cocu: "Ik verwacht geen hele grote problemen met hen, zeker bij Bart niet. Jorrit zat met zijn enkel, dat is vooral de dag erna even afwachten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen