Van Persie komende week om tafel met 'Gio' over de toekomst

6 mei 2018, 17:35

Robin van Persie gaat ergens in de komende week om tafel met trainer Giovanni van Bronckhorst over zijn toekomst in Rotterdam-Zuid. De aanvaller heeft enkele vragen voorbereid over zijn toekomst en wil het daarover hebben met de oefenmeester van Feyenoord. Zijn keuze? Die staat nog altijd niet vast.

"Met een bak koffie ga ik komende week brainstormen over hoe Gio dingen ziet voor de toekomst. Gewoon op een relaxte manier", vertelt RVP tegenover FOX Sports. "Ik heb al met Martin van Geel, Jan de Jong en nog een aantal anderen gesproken. Van Bronckhorst wordt de volgende." Van Persie beseft dat je maar één keer echt kunt stoppen: "Maar ik ben niet iemand die per se op het mooiste moment wil stoppen: na een droomscenario of iets dergelijks. Daar ben ik teveel liefhebber voor."

Ook is het een optie dat de routinier (34) in elk geval aan de voorbereiding begint en dan kijkt hoe ver hij kan komen. "Dat heeft de fysiotherapeut ook geopperd. Ik ben vrij 'koud' aangekomen, zonder speelminuten. Een goede voorbereiding kan de basis zijn voor een goed en lang seizoen", aldus Van Persie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen