Juventus officieus kampioen dankzij puntenverlies Napoli

6 mei 2018, 16:59

Alles deed Napoli er dit seizoen aan om eindelijk weer eens kampioen van Italië te worden, maar dat is niet gelukt. Omdat het keurkorps van Maurizio Sarri zondag tegen Torino, uitgerekend de stadgenoot van Juventus bleef steken op een 2-2 gelijkspel, is Juventus wederom kampioen.

Daardoor heeft uitgerekend stadgenoot en rivaal Torino koploper Juventus de zevende titel in successie geschonken. Napoli, dat enkele weken de titeldroom aanwakkerde met een zege bij Juventus, moet de wonden likken.

Lazio en Atalanta gelijk

Marten de Roon was zondag van grote waarde voor Atalanta Bergamo, door tegen SS Lazio al na twee minuten een assist te leveren bij de 0-1 van Musa Barrow. De bezoekers konden vanwege de gelijkmaker van Felipe Caicedo echter niet lang van die voorsprong genieten: 1-1. Lazio, met Stefan de Vrij in de basis maar zonder Ciro Immobile, slaagde er niet in om vervolgens nog een bres te slaan in de defensie van Atalanta. Ondanks het puntenverlies staan de Romeinen nog derde, maar het gat met AS Roma en Internazionale is wel kleiner geworden.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen